Skip to main content

Zucchinikuchen

Zucchinikuchen

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

25 dag Butter
25 dag Staubzucker
4 Eier
25 dag Backfein Mehl glatt
20 dag geriebene Zucchini
10 dag geriebene Schokolade
12 dag grob gehackte Nüsse
1 Pkg. Backpulver

Zubereitung

Butter, Staubzucker und Dotter schaumig rühren. Mehl, Backpulver, Zucchini, Schokolade, Nüsse untermengen. Eiklar zu steifem Schnee schlagen und unterheben. Teig in eine ausgefettete und bemehlte Form füllen und im vorgeheizten Rohr bei 180 ° ca. 1 Stunde backen.

Rezept drucken
Teile das Rezept
Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.