Skip to main content

Zwetschken- / Marillenkuchen

Zwetschken- / Marillenkuchen

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

1 Osana (Butter oder Margarine)
1 ½ Tassen Zucker
1 Pkg. Vanillezucker
4 Eier
3 Tassen Backfein Mehl
1 Pkg. Backpulver
1 Tasse Milch
Zwetschken oder Marillen

Zubereitung

Dotter und Klar trennen. Klar mit den anderen Zutaten vermischen. Teig schaumig rühren. Schnee schlagen und darunter heben. Bei 200º ca. 40 – 50 min backen.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.