Skip to main content

Marillen-Kokos-Schnitten

Marillen-Kokos-Schnitten

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

40 dag Backfein Mehl
20 dag Rama
15 dag Staubzucker
Vanillezucker
2 dag Backpulver
4 Dotter
halbierte Marillen
4 Eiklar
25 dag Staubzucker
20 dag Kokosette
etwas Zitronensaft
Vanillezucker

Zubereitung

Mürbteig bereiten, mit Marillen belegen und ber 175 Grad ca.1/2 Std. vorbacken, Schneemasse zubereiten, Kokosette unterziehen und auf den vorgebackenen Kuchen streichen, bei 175 Grad fertigbacken.

 

Rezept drucken
Teile das Rezept
Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.