Skip to main content

Weihnachts-Raffaello

Weihnachts-Raffaello

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

10 dag Staubzucker
2 P. Vanillezucker
10 dag Butter
30 dag weiße Schokolade
4 EL. Rum
4 EL. Orangensaft
16 dag Kokosett

Zubereitung

Zucker,Vanillezucker,Butter kneten, geriebene weiße Schokolade, Rum, Orangensaft und Kokosett dazugeben. Die Masse durchkneten und jeweils 1 geschälte Mandel mit Teig umhüllen und zu einer Kugel formen, in Kokosett wälzen und 1 Tag trocknen lassen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.