Skip to main content

Zimtsterne

Zimtsterne

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

3 Eiweiß
250 g Staubzucker
1 EL Zimt
2 EL Zitronensaft
300 g Mandeln

Tipp

Je dicker der Schnee geschlagen ist - desto besser - sehr wichtig!

Zubereitung

Schnee aus 3 Eiweiß dick schlagen, Staubzucker einrieseln lassen, geriebene Mandeln mit Zitronensaft und Zimt vermischen und einrühren. Sterne ausstechen und backen. Eventuell mit Zitronenglasur bestreichen

Tipp

Je dicker der Schnee geschlagen ist - desto besser - sehr wichtig!

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.