Skip to main content

Mohnflesserl

Mohnflesserl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

500 g Backfein Mehl
2 dag Germ
1 KL Zucker
1/8l Milch
1/8 l Wasser
1,5 KL Salz
 6 dag Butter

Zubereitung

Alles zu einem glatten Teig vermischen, gehen lassen und Flesserl formen.
Diese mit Ei bestreichen mit Mohn (und Salz) bestreuen und im Backrohr bei 180°C goldbraun backen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Brot, Weckerl & saure Schmankerl

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.