Skip to main content

Waffeln

Waffeln

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

250 g weiche Butter (oder Margarine)
250 g Zucker
5 Pkg. Vanillezucker
12 Eier
300 g Backfein Weizenmehl glatt Type 480
1 TL Backpulver

Zubereitung

Butter (oder Margarine) mit dem Zucker und Vanillezucker cremig rühren. Eier nach und nach dazugeben. Mehl mit Backpulver mischen und unter die Schaummasse rühren. Den Teig im Waffeleisen backen. Ergibt ca. 35 Stück! Nach Belieben mit Staubzucker, Eis oder frischen Früchten servieren.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.