Skip to main content

Marillen-Waffeln

Marillen-Waffeln

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

3 Eier
75 g Zucker
175 ml Milch
150 ml Schlagobers
175 g Backfein Weizenmehl glatt Type 480
1 TL Backpulver
6-8 Marillen, entsteint

Zubereitung

Die Eier, Zucker, Milch und Schlagobers schaumig rühren.
Mehl und Backpulver mischen, über die Eiermasse sieben und rasch unterrühren.
Die Marillen klein schneiden und unter den Teig heben.
Ein Waffeleisen erhitzen, mit Backtrennspray oder etwas Butter einfetten und portionsweise Waffeln backen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.