Skip to main content

Kekse - Nougatstangerl

Kekse - Nougatstangerl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

22 dag Butter
3 Dotter
10 dag Zucker
Zimt
1 Pkg. Vanillezucker
4 dag Kakao
1 Pkg. Backpulver
20 dag Backfein Mehl
12 dag Nüsse
Rum

Tipp

Kann man auch mit weißer Schokolade verzieren.

Zubereitung

Butter mit Dotter, Zucker und Zimt schaumig rühren, restl. Zutaten dazugeben und so viel Rum dazugeben, dass sich die Masse spritzen lässt.
Auf ein Blech Stangerl spritzen, mit geriebenen Nüssen bestreuen, backen und mit Nougatmasse zusammensetzen.

Tipp

Kann man auch mit weißer Schokolade verzieren.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.