Skip to main content

Kekse - Schokoladenkugeln

Kekse - Schokoladenkugeln

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

100 g Butter
150 g Zucker
100 g Schokolade
150 g Mandeln

Zubereitung

Butter und Zucker verrühren, dann rührt man die erweichte Schokolade ein und gibt die fein geriebenen Mandeln darunter. Man formt Kugerl und bäckt sie auf einem gefetten Blech bei geringer Hitze (ca. 140-150 °C).
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.