Skip to main content

Kürbiskernkipferl

Kürbiskernkipferl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

30 dag Backfein Mehl glatt
25 dag Butter
10 dag Staubzucker
20 dag geriebene Kürbiskerne
Prise Salz 1
Vanillezucker
1 EL Kürbiskernöl

Tipp

Sind dekorativ aufgrund der leicht grünlichen Farbe.

Zubereitung

Zutaten am besten in der Küchenmaschine zu einem Mürbteig verkneten. Über Nacht kalt stellen.
Kipferl formen, bei 200 Grad backen und noch heiß in Staubzucker-Vanillegemisch wälzen.

Tipp

Sind dekorativ aufgrund der leicht grünlichen Farbe.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.