Skip to main content

Kürbiskernkipferl

Kürbiskernkipferl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

25 dag Backfein Mehl
20 dag Butter
2 Pkg. Vanillezucker
20 dag geriebene geröstete Kürbiskerne
2 Eier
Salz
10 dag Zucker

Zubereitung

Mehl, Prise Salz und weiche Butter in Rührschüssel geben, übrige Zutaten der Reihe nach dazu geben mit dem Handmixer leicht mischen. Teig kalt stellen, eine Rollen machen und Kipferl formen.
Bei 160 Grad ca. 12-15 Min backen.
Die Enden in Schokoglasur tunken.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.