Skip to main content

Schokoladekekse

Schokoladekekse

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

36 dag Backfein Mehl
18 dag Butter
18 dag Zucker
5 Dotter
5 Rippen zerlassene Schokolade

 

Zubereitung

Aus den Zutaten einen Teig zubereiten und kühl rasten lassen. Teig auswalken, Sterne ausstechen, diese bei 180° ca. 15-20 Minuten backen, ausgekühlt mit Marillenmarmelade zusammensetzen und mit Schokoladeglasur überziehen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.