Skip to main content

Nusstaler

Nusstaler

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

250 g Butte
300 g Zucker
1 Pkg. Vanillezucker
375 g Backfein Mehl
1 gestr. TL Backpulver
evt. gerieb. Ingwer dazugeben

Zubereitung

Butter zerlassen und bräunen,Zucker und Vanillezucker dazugeben und alles schaumig rühren.Mehl und Backpulver dazugeben, alles verkneten, Rollen formen und kalt stellen. Ca. 1 cm Scheiben abschneiden. Mit Ei bestreichen und mit gehackten Nüssen bestreuen.
Bei Heißluft 150° ca.15 Min. backen. Gutes Gelingen!

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.