Skip to main content

Teenüsse

Teenüsse

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

260 g Backfein Mehl glatt
140 g Butter
60 g Staubzucker
1 Pkg. Vanillezucker
2 Eier
abger. Zitronenschale

Belag:
250 g Rohmarzipan
50 g Staubzucker
50 g geriebene Haselnüsse
Zimt
4 cl Rum
4 cl Amaretto
Marillenmarmelade

Zubereitung

Mürbteig herstellen, kleine runde Kekse hell backen, überkühlen lassen, mit Marmelade bestreichen, Marzipan-Nussfüllung auf die Kekse dressieren, kurz antrocken lassen Schokoladeglasur in ein Spritztütchen füllen und die Kekse mit feinen Strichen überziehen

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.