Skip to main content

Sternschnuppen

Sternschnuppen

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

200g Backfein Mehl
200 g Butter
100 g Zucker
140 g Mandeln
2 Eigelb
1/2 TL Zítronensaft
1/4 TL Zimt
1/4 TL Nelkenpulver
1 Prise Salz
Marmelade
Staubzucker

Zubereitung

Zutaten zu einem Teig verkneten und 2 Stunden kühl stellen. Den Teig ausrollen und Sternschnuppen ausstechen. Bei Umluft ca. 150 °C ca. 12 min backen. Mit erhitzter Marmelade bestreichen, zusammenkleben und mit Staubzucker bestreuen

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.