Skip to main content

Honigschnitten

Honigschnitten

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

 

Teig:35 dag Backfein Mehl
25 Butter
12 dag Staubzucker
1 Ei
Belag:
10 dag Kristallzucker
15 dag Butter
8 dag Honig
15 dag Mandelblätter

 

Zubereitung

Mürbteig machen und rasten lassen, ca 15 min vorbacken.
Zucker, Butter, Honig aufkochen, Mandeln darunterrühren, überkühlt auf den vorgebackenen Teig geben und fertigbacken In Schnitten schneiden (2x5 cm) und an den enden in Schokoladenglasur tunken

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.