Skip to main content

Haferflockensterne

Haferflockensterne

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

50 g Backfein Mehl
100 g Staubzucker
200 g Bio-Hafermark
100 g Butter 
1 Ei
1/2 Pkg. Backpulver
1 Pkg. Vanillezucker

Zubereitung

Butter, Zucker und Ei schaumig schlagen und restliche Zutaten hinzufügen und mixen. Den Teig in Klarsichtfolie wickeln und im Kühlschrank mind. 1 Stunde rasten lassen. Den Teig ausrollen und Sterne ausstechen. Auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech legen und bei 180 °C ca. 10 Minuten backen. Danach bezuckern oder in Schokolade tunken.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.