Skip to main content

Heidelbeeromelette

Heidelbeeromelette

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

100 g Backfein Weizenmehl universal
50 g Zucker
50 ml Milch
50 ml Wasser
Prise Salz
Etwa 100 g Heidelbeeren

Butter

Staubzucker

Tipp

Dazu passt auch Apfelmus oder Kompott.

Zubereitung

Mehl mit Zucker und Salz vermengen. Milch mit Wasser erhitzen und zum Mehl geben. Die Heidelbeeren einrühren. In eine Pfanne mit zerlassener Butter füllen und bei 170°C ca. 5 Minuten backen. Danach wenden und etwa weitere 5 Minuten backen. Mit Staubzucker bestreut servieren.

Tipp

Dazu passt auch Apfelmus oder Kompott.

Rezept drucken
Teile das Rezept
Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.