Skip to main content

Erdbeer-Topfen-Roulade

Erdbeer-Topfen-Roulade

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

5 Eier
12 dag Backfein Mehl
15 dag Zucker
50 dag Erdbeeren
1 Becher Schlagobers
1 Packerl Topfen
etwas Zucker

Zubereitung

Eier und Zucker dickschaumig rühren. Mehl unterheben. Bei 200 C ca. 15 Minuten backen. Gleich einrollen und auskühlen lassen. Schlag steif schlagen, Topfen, Zucker und geschnittene Erdbeeren untermengen. Roulade damit füllen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.