Skip to main content

Blitzapfelkuchen

Blitzapfelkuchen

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

Zutaten:
1 Becher Backfein Mehl
1 Becher Zucker
1 Becher Nüsse
½  Becher Öl
4-5 Äpfel
5 Eier
1 Pkg. Backpulver
1 TL Rum
2 TL Kakao

Zubereitung

Öl, Eier, Zucker, Nüsse, Kakao und Rum gut verrühren. Die klein geschnittenen Äpfel mit Mehl und Backpulver unterheben. In einer befetteten Form bei ca. 180° etwa 40 Minuten backen. Mit Staubzucker bestreuen.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.