Skip to main content

Apfelguglhupf

Apfelguglhupf

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

25 dag Butter
20 dag Zucker
5 Dotter
5 Eiklar
1 Pkg. Backpulver
20 dag Backfein Mehl
12 dag Nüsse
10 dag gerieb. Schokolade
2-3 große Äpfel gerieben

Zubereitung

Butter, Zucker Dotter rühren. Nüsse, Mehl Schokolade, Äpfel dazugeben. Am Schluß den geschlagenen Schnee unterheben.
In eine Guglhupf oder Kranzform füllen und bei  170 Grad (O/U) ca. 1 Stunde backen.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.