Skip to main content

Bananenkuchen LIGHT

Bananenkuchen LIGHT

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

200 g Halbfettbutter
200 g Zucker
5 g Streusüsse
4 Eier
3 Bananen ( zerdrückt)
350 g Backfein Mehl
1 Pkg. Backpulver
4 EL Halbfettmilch

Tipp

Mit Schokoglasur verzieren oder mit Staubzucker bestreuen.

Zubereitung

Butter, Zucker und Streusüsse schaumig rühren - Eier und zerdrückte Bananen unterrühren, Mehl und Backpulver vermischen und über die Masse sieben und vorsichtig unterheben.
Bei 180 bis 200° ca. 50 min backen.

Tipp

Mit Schokoglasur verzieren oder mit Staubzucker bestreuen.
Rezept drucken
Teile das Rezept
Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.