Skip to main content

Lieblingsplätzchen á la Stephan

Lieblingsplätzchen á la Stephan

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

480 g Backfein Mehl
320 g Butter
160 g Zucker
2 Eier

Zubereitung

Alles gut miteinander verkneten. Teig ausrollen und Plätzchen ausstechen. Etwa 10 Minuten bei 150 Grad Umluft backen.
Auskühlen lassen und danach noch schön verzieren

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.