Skip to main content

Sommertraum

Sommertraum

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

Biskotten und Pudding

Tipp

Servieren mit Früchten oder Sahne.

Zubereitung

Puding nach Anleitung kochen, auf der Seite ca. 20 min. kaltstellen.
Halbierte Biskotten dazu geben in eine Form gießen und kaltstellen.
Stürzen und in Stücke schneiden.

Tipp

Servieren mit Früchten oder Sahne.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.