Skip to main content

Gugelhupf-7-Minuten

Gugelhupf-7-Minuten

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

4 ganze Eier
30 dag Staubzucker
20 dag Backfein Mehl glatt
10 dag geriebene Nüsse
1/8 l kaltes Wasser
1/8 l Öl
1 Pkg. Vanillezucker
½ Pkg. Backpulver
Fett und Mehl für die Backform

Zubereitung

Alle Zutaten in eine Schüssel geben und mit dem Mixer 7 Minuten rühren. Masse anschließend in eine gefettete und bemehlte Gugelhupfform geben und bei ca. 160 ° eine gute Stunde backen

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.