Skip to main content

Becherkuchen

Becherkuchen

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

1 Becher Zucker
1 Becher Kakao (Benco)
1 Becher Nüsse
1 Becher Sauerrahm
1 Becher Backfein Mehl
1 Pkg. Vanillezucker
1 Pkg.  Backpulver
4 Eier
1/2 Becher Öl

Tipp

Gutes gelingen, wünschen Euch Lena und Sophie!

Zubereitung

Schnee schlagen, Zucker, Öl, Eier schaumig rühren, die anderen Zutaten beimengen, in eine Form gießen.
Bei 180C° ca. 40 min. backen

Tipp

Gutes gelingen, wünschen Euch Lena und Sophie!

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.