Skip to main content

Kekse - Kokosstangerl

Kekse - Kokosstangerl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

150 g Backfein Weizenmehl glatt
8 Eiklar
600 g Kristallzucker
300 g Kokosette
1 EL Wasser

Schokoglasur

Tipp

 

Zubereitung

Eiklar mit Zucker und Wasser steif schlagen. Das Mehl mit Kokosette vermischen und unter das steif geschlagene Eiweiß heben.
Die Masse in einen Spritzbeutel mit großer Tülle füllen und kleine Stangerl auf das Blech spritzen. Bei ca. 150°C (Heißluft) ca. 10 - 12 Minuten hell backen.
Auskühlen lassen und in Schokoglasur tunken.

Tipp

 

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.