Skip to main content

Kekse - Lebkuchen

Kekse - Lebkuchen

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

25 dag Backfein Roggenmehl
25 dag Backfein Weizenmehl
1 ½ TL Natron
25 dag Rohrzucker
6 dag Nüsse gerieben
6 dag Zitronat
6 dag Aranzini
3 Eier
8 dag Honig
8 dag zerlassene Butter
1 Pkg. Lebkuchengewürz
etwas Milch

Zubereitung

Zutaten zu einem Teig verarbeiten, mindestens 24 Stunden kühl rasten lassen, ca. 0,5 cm dick auswalken, evt. mit geschälten Mandeln verzieren, bei mittlerer Hitze backen.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.