Skip to main content

Kekse - Vannillekipferl

Kekse - Vannillekipferl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

35dag Backfein Mehl
28dag Margarine
15dag Nüsse
15dag Zucker
1 Ei

Zubereitung

Einen Mürbteig bereiten, rasten lassen, aus kleinen Stücken Kipferl formen, rasch backen, noch heiß mit in Vanille gemischtem Staubzucker wälzen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.