Skip to main content

Kekse - Eierlikörkugeln

Kekse - Eierlikörkugeln

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

12,5 dag Kokosette
12,5 dag Eierlikör
5 dag Butter
20 dag weiße Schokolade
Kokosette zum Wälzen

Zubereitung

Kokosette mit Eierlikör vermengen und ca. 15 Minuten stehen lassen. Butter und Schokolade im Wasserbad zerlassen und mit der Eierlikör-Masse verrühren.
Über Nacht kühl stellen und am nächsten Tag zu Kugeln formen.
Diese in Kokosette wälzen und in Pralinenmanschetten setzen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.