Skip to main content

Kekse - Schokobrezeln

Kekse - Schokobrezeln

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

20 dag Backfein Mehl
18 dag Butter
18 dag Nüsse oder Mandeln
10 dag Staubzucker
4 dag Kakao
etwas Salz
Vanillezucker

Glasur:
fertige Schokoglasur und zur Deko bunte Streusel

Zubereitung

Alle Zutaten zu einem Teig verarbeiten und kalt stellen. 1 Stunde rasten lassen und danach zu Stangen ausrollen; kleine Teilchen abschneiden und zu Brezeln formen. Leichtere Version wäre Teig auswalgen und mit Brezelausstecher austechen.
Bei 170 Grad ca. 10 min. backen
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.