Skip to main content

Grenobler Walnussbissen

Grenobler Walnussbissen

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

30 dag Backfein Mehl
1 gr. Ei
2 Tropfen Bittermandelöl
1 Msp. Kardamon
1 EL Rum
15 dag Butter
15 dag Staubzucker
12 dag Walnüsse fein gerieben

Füllung:
10 dag Orangenmarmelade passiert

Glasur:
20 dag Staubzucker
2 cl Rum
ca. 15 dag Walnußhälften

Zubereitung

Wie Mürbteig zubereiten und 30 min. rasten lassen, Teig messerrückendick ausrollen, runde Kekse (ca. 3 cm) ausstechen und bei 200 Grad hell backen, mit Marmelade zusammensetzen, mit Glasur bestreichen und mit den Walnußhälften garnieren.

Rezept drucken
Teile das Rezept
Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.