Skip to main content

Offenseeschnitten

Offenseeschnitten

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

Teig:
6 Dotter
23 dag Zucker
23 dag Butter
23 dag Nüße gerieben
12 dag Schockolade reiben
30 g Backfein Mehl
6 Eiklar geschlagen
180° backen ca 30 Minuten

Glasur:
20 dag Schockolade
20 dag Butter

Tipp

Uberkreutzt schneiden zu Weihnachtlichen Keksen

Zubereitung

Butter und Dotter mit Zucker gut rühren Nüße und Schockolade beigeben.
Eiklar schlagen und mit Mehl unterheben.

Tipp

Uberkreutzt schneiden zu Weihnachtlichen Keksen

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.