Skip to main content

Figaro

Figaro

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

21 dag Butter
16 dag Staubzucker
1 Ei und 1 Dotter
13 dag Backfein Mehl
5 dag Nüsse
4 dag Kakaopulver

Ribiselmarmelade zum Zusammensetzen
Weiße Schokoglasur zum Verzieren

Tipp

Lieber gleich doppelte Menge nehmen!

Zubereitung

Alles zusammenmischen und mit dem Spritzsack ca. 2 cm große Taler auf Backpapier spritzen. Nach dem Backen mit Ribiselmarmelade zusammensetzen und mit weißer Schokolade Querstreifen aufspritzen. Schmecken sehr lecker!

Tipp

Lieber gleich doppelte Menge nehmen!

Rezept drucken
Teile das Rezept
Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.