Skip to main content

Lebkuchen

Lebkuchen

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

25 dag Rohrzucker
28 dag Backfein Roggenmehl
5 dag Honig
10 dag Rosinen fein gehackt
10 dag Aranzini fein gehackt
10 dag Schokolade fein gehackt
10 dag Walnüße fein gehackt
2 ganze Eier
2 Messerspitzen Natron
1 Pkg. Lebkuchengewürz

Zubereitung

Alle Zutaten zu einem Teig verkneten und über Nacht rasten lassen. Die ausgestochenen Lebkuchen mit Ei bestreichen und mit Mandeln, Walnüßen, etc. verzieren. Bei 180°C backen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.