Skip to main content

Weihnachtsraffaello

Weihnachtsraffaello

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

2 Packungen Vanillezucker
4 EL Rum
4 EL Orangensaft
16 dag Kokosette
10 dag Staubzucker
10 dag Butter
30 dag fein geriebende weisse Schokolade
ganze Mandeln

Zubereitung

Zucker, Vanillezucker, und Butter verkneten. Anschließend weiße Schokolade, Rum, Orangensaft und Kokosette einarbeiten. Die Masse fest durchkneten und je eine geschälte Mandel damit umhüllen und zu einer Kugel formen. In Kokosette wälzen und ca. 24 Stunden trocknen lassen

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.