Skip to main content

Kekse - Bananenstangerl

Kekse - Bananenstangerl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

13 dag Butter
18 dag Bananen
16 dag Staubzucker
1 Eidotter
1 Packerl Vanillezucker
1 EL Kakaopulver
30 dag Backfein Mehl

Zubereitung

Alle Zudaten zu einen Rührteig verarbeiten. In einen Spritzsack geben und Stangerl auf ein Blech spritzen. Bei 170°C backen, erkalten lassen und anschliessend die Spitzen in Schokoladenglassur tauchen.

Rezept drucken
Teile das Rezept
Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.