Skip to main content

Linzersterne

Linzersterne

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

17 dag Backfein Mehl
14 dag Butter
5 dag Zucker
1 Ei
1/2 Päckchen Vanillezucker
Zitronenschale gerieben
10 dag Marmelade

Zubereitung

Die Zutaten in einer Schüssel zu einem Mürbteig verarbeiten, mit einem Spritzsack (gezacktes Spritzrohr) auf ein unbefettetes Blech Sterne dressieren und backen; in die Mitte jedes Sterns ein Häufchen Marmelade setzen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.