Skip to main content

Weinstüberl Kekse

Weinstüberl Kekse

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

50 dag Backfein Mehl
25 dag Staubzucker
13 dag Butter
2 ganze Eier
1 TL. Backpulver
1 Pak. Vanillezucker
Kristallzucker
Ei

Zubereitung

Die Zutaten werden zu einem glatten Teig geknetet. Für ca. 20 min. kaltstellen. Den Teig Messerrückendick ausrollen, Kekse ausstechen oder Stangerl ausradeln, mit Ei bestreichen und mit Kristallzucker bestreuen.
Bei 170°C goldgelb backen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.