Skip to main content

Butterbrötchen (Weihnachtsbäckerei)

Butterbrötchen (Weihnachtsbäckerei)

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

25 dag Butter
20 dag Zucker
20 dag Nüsse
21 dag Kokosflocken
21 dag Backfein Mehl
12 dag ger. Schokolade
2 Eier

Glasur:
3 Eischwer Zucker mit 3 Dotter verrühren

Zubereitung

Mürbeteig aus den oben angegebenen Zutaten bereiten. Eine Rolle aus ca. 3 cm Durchmesser formen, Scheiben abschneiden und backen. Nach dem Erkalten der Plätzchen mit Glasur bestreichen und trocknen lassen.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.