Skip to main content

Brabanter (ohne Ei)

Brabanter (ohne Ei)

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

180 g Backfein Mehl glatt
180 g Fett
80 g geriebene Mandeln
70 g Staubzucker
2 Messerspitzen Zimt
1 große Rippe Kochschokolade (gerieben)
Ribiselmarmelade
Schokoglasur

kand. Kirschen zum Verzieren

Zubereitung

Schnell einen Mürbteig zubereiten, über Nacht kalt stellen. Gezackte Scheiben ausstechen und ca. 10 Minuten im vorgeheizten Rohr bei ca. 170 Grad backen. Mit Ribiselmarmelade füllen und mit Schokoglasur bestreichen und evt. mit kand. Kirschen verzieren.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.