Skip to main content

Kekse - Amarettini

Kekse - Amarettini

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

125 g Marzipan
125 g Mandelgrieß
250 g Zucker
60 g Hagelzucker
110 g Eiweiß
1 Prise Zimt

Zubereitung

Alle Zutaten glatt verarbeiten. Im Kessel auf 60 °C abrösten und abkühlen lassen. Dann mit einem Dressiersack kleine runde Kekse auf ein Backblech dressieren.
2 Stunden rasten lassen und dann bei 180°C goldbraun backen.

 

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.