Skip to main content

Obstkuchen

Obstkuchen

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

3 Eier
15 dag Zucker
1 Pkg. Vanillezucker
10 dag glattes Mehl
5 dag Maizena
1/2 Pkg. Backpulver
Obst (Äpfel, Zwetschken oder Marillen)

Zubereitung

Eier mit Zucker schaumig schlagen. Mehl, Maizena und Backpulver unterheben.
Die Masse in eine Tortenform geben mit Obst belegen bei 170 Grad ca. 25min backen.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.