Skip to main content

Kekse - Vanillekipferl

Kekse - Vanillekipferl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

40 dag Backfein Mehl
1 Pkg. Vanillezucker
5 dag Staubzucker
14 dag gemahlene-geröstete Haselnüsse
15 dag Butter
15 dag Margarine
0,5 dag Zimt
1 dag Backpulver

Zubereitung

Alle Zutaten zu einem Teig kneten und etwa eine Stunde kühl rasten lassen. Kleine Kipferl formen, auf ein Backblech setzen und bei 180° C ca 10-12 Minuten backen. Noch heiß mit Vanille abgeschmecktem Staubzucker anzuckern.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.