Skip to main content

Lebkuchen Vollkorn

Lebkuchen Vollkorn

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

70 dag Backfein Dinkelmehl oder Backfein Weizenvollkornmehl
2 KL Natron
30 dag Rohrzucker
4 Eier
4 EL Honig
1 Pkg Lebkuchengewürz
etwas süßer Rahm
1 Dessertteller ger. Haselnüsse
1 Dessertteller ger.Walnüsse
1 Dessertteller ger. Schokolade
1 Dessertteller fein gehackte Rosinen
Schuß Rum

Zubereitung

Teig am Vortag zubereiten: Alle Zutaten gut vermengen und einen Teig daraus kneten.
Am nächsten Tag: Teig ausrollen und gwünschte Formen ausstechen und goldbraun backen.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.