Skip to main content

Bauernbrotlaibchen

Bauernbrotlaibchen

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

2 Eiklar
15 dgr Staubzucker
1TL Zimt
3 Dotter
3 EL Rum
25 dag Walnüsse gerieben
14 dag Schokolade gerieben
3 EL Backfein Mehl

Staubzucker zum Wälzen

Zubereitung

Backrohr auf 150 °C vorheizen.
Dotter, Zucker, Rum und Zimt schaumig rühren.
Nüsse, Schokolade, Mehl und Eischnee unterheben.
Teig 30 Min. rasten lassen.
Kleine Kugel formen in Staubzucker wälzen, auf ein Blech legen und ca. 20 Min backen.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.