Skip to main content

Bananenstangerl

Bananenstangerl

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

13 dag Butter
18 dag reife Bananen zerdrückt
16 dag Staubzucker
1 Dotter
1 Pkg. Vanillezucker
1 EL Kakaopulver
1/2 Pkg. Backpulver
30 dag Backfein Mehl

Zubereitung

Butter, Zucker, Bananen schaumig rühren die restl. Zutaten einrühren u.30 Min.bei Zimmertemperatur rasten lassen.
Mit dem Spritzsack lange Streifen spritzen und mit der Teigkarte in 7cm lange Stangerl teilen.
Bei 170° ca. 13 min backen.
Die fertigen Stangerl auf beiden Seiten in Schokoglasur tunken.

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.