Skip to main content

Kekse - Zimtsterne

Kekse - Zimtsterne

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

25 dag Backfein Mehl
17 dag Butter
17 dag geriebene Mandeln
Zitronensaft
17 dag Staubzucker
3 dag Kakao
2 Eier
1 TL Zimt
1 Messerspitze Nelkenpulver

Zubereitung

Mürbteig zubereiten, in Frischhaltefolie wickeln und eine 3/4 Stunde rasten lassen.
Teig 3 mm dick ausrollen, Backrohr vorheizen (180 °C).
Kekse ausstechen und mit Eiweiß bestreichen und mit Mandelhälften belegen und ca. 10 Min.backen.
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.