Skip to main content

Kekse - Schokokekse

Kekse - Schokokekse

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

26 dag Backfein Mehl
25 dag Butter
2 Dotter
10 dag Staubzucker
10 dag Nüsse oder Mandeln
2- 4 dag Kakao oder geriebene Kochschokolade

Zubereitung

Alle Zutaten der Reihe nach in einer Schüssel zu einem Teig kneten. Anschließend die Masse ca. 3 mm dick auswalken und mit den Keksauatechern ausstechen. Bei ca. 170°C für 15 Minuten backen.
Je 2 Kekse mit Marillenmarmelade zusammensetzen. 
Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.